Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Neem onverzadigbare reislust, een flinke dosis nieuwsgierigheid, passie voor fotografie en ongekende liefde voor elkaar. Wanneer je al deze aspecten combineert ontstaat het Reiskoppel! Wij zijn Mathijs en Marieke en nemen je via deze reisblog mee op onze wereldreis.

Wat zijn we van plan?

We gaan op wereldreis! Op het moment van schrijven kunnen we het zelf nog niet helemaal geloven, maar het is echt zo, we gaan voor ongeveer 10 maanden op reis. Op 25 april vertrekken we naar Nepal, waar we onze reis gaan starten. We proberen zo min mogelijk van te voren vast te leggen, zodat we tijdens de reis optimaal van onze vrijheid kunnen genieten.

Waarom reiskoppel.nl?

Met reiskoppel.nl willen we familie, vrienden en iedereen die het verder interessant vindt via onze blogs op de hoogte houden van wat we allemaal meemaken tijdens onze wereldreis. Dit doen we aan de hand van heel veel foto’s want die zeggen nu eenmaal meer dan een lange lap tekst.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan en ontvang de blogs direct in je mailbox.